Уютна вила край морския бряг

Апартаменти

Вила „Белият гълъб“ разполага с шест апартамента с големи панорамни прозорци. Всички апартаменти, от които един тристаен и едно студио, имат изглед към морето – за да е още по-морска лятната Ви почивка във Варна.

Представете си...

...че сте в бяла, спокойна, уютна вила край морския бряг...

...че от прозореца на спалнята си чувате шума на вълните...

...че сутрин ви галят лъчите на слънцето, изгряващо от морския хоризонт...

...че най-накрая сте намерили усамотение и спокойствие от големия град, работата и колегите...

Представете си...
...че такова място съществува наистина, а не само в мечтите ви – за да предложи пълноценна, релаксираща и спокойна почивка на море на вас и семейството ви! Просто трябва да планирате бягството си от реалността и да се пренесете във вила „Белият гълъб“.

Вила „Белият гълъб“...

...е светла, просторна, но и уютна. За Вашата лятна ваканция на морето разполага с шест уникални апартамента – Лунна пътека, Перла, Чайка, Морска пяна, Раковина, Албатрос.

Далеч от хаоса в препълнените летни курорти и от прашните градски улици, тук ви предлагаме спокойствие, чист въдух и красив плаж.

. . . 30 м от плаж Кабакум

. . . 3 км от к.к. Златни пясъци

. . . 18 км от центъра на Варна

Така ще можете да избирате между усамотение и отдаденост на любимите ви хора и атракциите, динамиката и разходките в град Варна или близките курорти.

Вижте повече за вила „Белият гълъб“ и стаите тук. Очакваме ви – свържете се с нас още сега и направете своята резервация за една незабравима почивка във Варна.

След като разгледате снимките на вилата, обадете ни се, за да направите резервация.