space
Лого на Спектар
Български
English
 
ФИРМАТА

Фирма "Спектър" ЕООД е производствена фирма основана през 1950 г. В своето дългогодишно развитие и натрупан опит Дружеството е с утвърдени позиции на Българския пазар и високо реноме пред своите партньори в страната и чужбина.

"Спектър" ЕООД е производител на следните продуктови групи:

- Водопроводна арматура за захранване на жилищни сгради и водопроводни отклонения на Републиканската водопроводна мрежа. Продуктите се произвеждат в съответствие с БДС EN 1074-2: 2004/А1:2006 и НСИСОССП. Основни групи изделия представляват: - тротоарни кранове, спирателни кранове, водоземни скоби, сифони, фитинги за водомери от 1/2" - 2 1/2" и други.

- Камини и горивни камери за отопление на жилищни сгради от 12 до 32 kw. Продуктите се предлагат за лъчисто отопление и водна риза в съответствие с Европейските норми. Горивните камери се изработват от чугун а водните ризи гарантират желаната топлинна мощност и надежност на работа.

- Светещите огладала за баня са нов продукт, които предава необходимия финес на банята и най - вече на дома. Изделията се предлагат в разновидности по желение на клиента. Особено атрактивен е модела с TV . Огледалата са влагоустойчиви и притежават знак CЄ.

- Метални конструкции.

- Щамповане на месингови детайли.

Сертификат ISO 9001:2008
Фирма Спектър ЕООД е сертифицирана по ISO 9001:2008
 Фирма Спектър ЕООД
 е сертифицирана по
 ISO 9001:2008

"Спектър" ЕООД има дистрибутори в цялата страна.

Сертификат ISO 9001:2008